Aira Tammemäe • 5. märts 2015
Jaga lugu:

Peetri alevik saab uue kaubandus- ja vabaajakeskuse

4. veebruaril teatas kinnisvaraettevõte Compakt Kinnisvara, et alustab uue keskuse rajamist Peetri alevikku, läbirääkimised potentsiaalsete rentnikega on alanud.

Peetri alevik on plahvatusliku kiirusega kasvav ja arenev elukeskkond Rae vallas. Olles Tallinna südalinnast vaid viie minutilise autosõidu kaugusele, on tegu jätkuva kasvupotensiaaliga, atraktiivse elu- ja arenduspiirkonnaga.

Peetri aleviku keskpunktiks on välja kujunenud Peetri kooli ja lasteaeda ümbritsev ala, Küti tee ja Pargi tee ristmiku ümber. Nõudlus piirkonnas individuaalselt ja perekondlikult vaba aja veetmise võimaluste, sportimise, tervishoiu, toitumise ning erinevate igapäevaste teenuste järgi on kõrge ning selleks puuduvad täna vajalikud rajatised. Sellest vajadusest lähtuvalt alustab Compakt Kinnisvara 2015 aastal Peetri Keskuse rajamist.

Keskuse hoone koondab endasse täispikkuses neljarealise ujula koos lastebasseini, saunakeskuse ja mullivannidega, tennisekeskuse, jõu-, fitnessi- ja rühmatreeningute saalid, kohaliku toidukaupluse, kogupere restorani, perearsti kabineti, apteegi jne. Hoone kogumaht on ca 8000m2.

Peetri spordi- ja vabaaja keskuse planeeritav valmimisaeg on 2016 aastal.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee