Autor: Aira Tammemäe • 27. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäevale tahab uut maja ehitada 22 ettevõtet

Äripäev kuulutas hiljuti välja pakkumuste vooru, et leida Äripäev ASile uus büroopind.

Konkursil osalenud nägid Äripäeva uue büroohoone asukohta Tallinna väga erinevates linnaosades. Järgmisse vooru valib Äripäev kuni kuus pakkumust. Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverki sõnul vastas osalejate arv üldiselt ootustele. Loe edasi Äripäeva teemaveebist Ehitusuudised.ee.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474