Autor: Aira Tammemäe • 27. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Interjöörimessil 20 000 külastajat

Nädalavahetusel toimunud messil Interjöör ja Aed 2015 oli osalejate sõnul viimaste aastatega võrreldes tohutu tung.

"Järjekorrad ei lõppenud praktiliselt hetkeksi ja vahepeal avati lisakassa, et kõiki soovijaid vastu võtta," kommenteeris toimunut üks ekspoinentidest. Interjöörimessil osales väljapanekutega üle 200 ettevõtte, sealhulgas ka kaheksa kinnisvarabürood.

Projektijuht Rano  Normatova ei osanud veel täpseid numbreid öelda, kuid hinnanguliselt oli messil külastajaid kokku 20 000 kandis. Mess Interjöör ja Aed 2015 toimus 24.-26.aprillil Eesti Näituste messikeskuses.

Vaata, kes olid kinnisvarabüroodest kohal ja mida huvitavat kinnisvarauudised.ee toimetaja fotokaamera messilt leidis:

 

 

 

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474