Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eriline leid: müüa ajaloolised taluhooned

kinnisvarauudised.ee hoiab silma peal müügis olevatel erilistel objektidel ja selle nädala leid on ajaloolised taluhooned Viljandimaal.

Müüa ajaloolised Albi taluhooned, hind 39 900 eurot, aga tundub, et kaubelda saab.

Hoonete kogupind on 200 m², krunt 1,1 ha. Elumaja on ehitatud 1890 ja ait 1892. . Hooned on saliselt renoveeritud, elumaja vajab seest remonti. Aidal ja elumajal uued laastukatused, majal uued puitpakett aknad. Maja elutoas säilinud tsaariaegne maalingutega kiviahi, osaliselt säilinud vanad seina- ja laemaalingud.

 

Elutoas põrandalaua laius kuni 40 cm. Krundil asetseb lisaks majale ja aidale, maa-alune punasest kivist võlvlagedega kelder 60 m2 ja puukuur. Krunt meenutab vana mõisaparki ( iidsed tammed, pärnad ) ja õunaaed. Hea juurdepääs, samas ülimalt privaatne ( lähim maja linnulennult ca 1 km ).

Kui teile jääb silma mõni eriline pakkumine, andke meile sellest teada. 

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474