Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eriline leid: müügis miljonikorter Pirital

Pole just sagedane, kui korteri müügihind ületab miljonit eurot, just sellise müügisoleva korteri leidsime Piritalt. Korteri ruutmeetri hind ületab Tallinna keskmist pea neli korda.

Tegemist on 5-toalise PENTHOUSE tüüpi luksuskorter Pirita 26F kõrghoones. Kortermaja on ehitatud 2003 aastal. Korter asub 16-korruselise elamu viimasel korrusel. Hoone on projekteerinud tunnustatud arhitekt Meelis Press, kes on ka müüdava korteri sisekujunduse autor.

Korterile lisab uursugusust avatud planeering läbi kahe korruse ja kõrged laed. Sisekujunduses on pisidetailideni valitud aksessuaarid, elegantsed mööbliesemed (MINOTTI), hinnalised valgustid (KREON), kardinad, vaibad ning maitsekad disainlahendused loovad harmooniliseks tervikuks unistuste kodu. Tõeliseks väärtuseks võib aga pidada võrratuid vaateid Vanalinnale, Laululavale ja Tallinna lahele, mille teeb eriliseks võimalus nautida õhtuseid päikeseloojanguid mugavalt tugitoolis. Meeldivat muusikat on korteris võimalik nautida läbi BOSE helisüsteemi, mis mängib nii elutoas, vannitoas, kui ka katuseterrassil + süsteemiga on liidetud Pioneer LSD TV.

 Vastavalt Kinnistusregistri andmetele on korteri üldpinnaks 175,5 m2, lisaks katuseterrass 30 m2.

Müügihind on hetkel veidi üle miljoni euro, mis teeb ruutmeetri hinnaks üle 6000 euro. Samal ajal on Tallinna keskmine korteri ruutmeetri hind 1549 eurot. Tõsi, antud juhul sisaldub korteri hinnas ka integreeritud mööbel ja tehnika; valgustid; aknakatted; 2 parkimiskohta kinnises garaažis; panipaik; spordisaali kasutamisõiguse osakud, mis annab õiguse kasutada hoones asuvat saunakompleksi, aeroobika-ja jõusaali.

Äripäeva teemaveeb kinnisvarauudised.ee hoiab müügisoleval kinnisvaral pilku peal ja tutvustab selles rubriigis erilisi leide. Kui teile jääb silma mõni huvitav pakkumine, saatke info kinnisvarauudised.ee toimetajale aadressil [email protected] .

  

Autor: kinnisvarauudised. ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474