Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 12. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta diil: Otsa müüs 100 miljoniga Tallinna munitsipaalmajad

Kinnisvarategelased eesotsas Jaanus Otsa, Olaf Hermani, Aivar Tuulbergi ja Raivo Rannaga vormistasid aasta vägevaima kinnisvaratehingu.

Kaubaks läks kaheksa korterelamut kokku 1200 korteriga, mille Raadiku Arendus rajas Tallinna linna tellimusel, majad ehitasid Astlanda Ehitus ning Rand & Tuulberg ning need on 20 aastaks linnale rendile antud. Arendaja jaoks on projekt tõeline kullasoon, sest rendileping linnaga on sisuliselt “inflatsioonikindel” ja hinda korrigeeritakse vastavalt tarbijahinnaindeksile.

Linn on maksnud Raadiku Arendusele viimastel aastatel igal aastal 8-9 miljonit eurot. Firma on igal aastal teeninud mitu miljonit eurot puhaskasumit. Kokku oli ettevõttel eelmise aasta lõpus jaotamata kasumit üle 30 miljoni euro.

Lugege seda artikit pikemalt edasi Eesti Ekspressist

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474