Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmmele tuleb juurde 60 uut korterit

Uued korterelamud on osa privaatsest ja rohelisest elurajoonist, kuhu kokku on planeeritud 16 kortermaja ja 450 korterit, investeeringu maht on ligikaudu 35 miljonit eurot.

Kaamos Kinnisvara alustas Nõmme ja Haabersti piiril asuva Hõbemetsa elukeskkonna kolme järgmise maja müüki. Kaamos Kinnisvara AS arendusjuhi Ivar Vahteri sõnul ehitatakse uues etapis korraga kolm 20 korteriga maja ning kolmandik mahust on huviliste poolt broneeritud juba esimeste päevadega. Etapi valmimine on planeeritud 2016. aasta lõppu. „Elurajooni on juba rajatud kaks kortermaja, kus on oma kodu leidnud üle 50 perekonna. Inimesed hindavad Hõbemetsa madalamat hoonestust, eraldatust ja majade B-energiaklassi. Lisaks pakume korteriomanikele tavapärase kaheaastase ehitusgarantii asemel kolmeaastast garantiid, mis suurendab kliendi kindlustunnet ehituskvaliteedi osas,“ kommenteeris  Vahter.

Esimeste majade korterite müümine on läinud väga hästi. „Olulisteks müügiargumentideks on olnud lisaks Hõbemetsa looduslähedasele elukeskkonnale ka iga korteri juurde kuuluv rõdu ja panipaik, mugavad parkimisvõimalused ning majadesse planeeritud mahukad liftid,“ lisas Vahter.

Hõbemetsa üheks suurimaks väärtuseks on looduslähedane ja privaatne keskkond. 10 hektari suurusel männimetsaga kaetud maa-alal laiuva Hõbemetsa elurajooni kortermajad on üksteisest eraldatud lopsaka kõrghaljastusega ning ümbritsetud reljeefse pargi ja kõnniteedega. Igast krundist on haljasalaks planeeritud 50-60% ning on ideaalseks elukohaks neile, kes hindavad privaatsust ja rohelist elukeskkonda.

Autor: kinnisvarauudised. ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474