Autor: Aira Tammemäe • 30. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: toimus konverents Ärikinnisvara Haldus

Konverentsil Ärikinnisvara Haldus selgus, et Eestis on vähem kui 20 % kvaliteetsete büroo- ja kaubanduspindade mahust sõltumatute teenusepakkujate hallata.

Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee korraldatud konverentsi paneeldiskussioonis rõhutasid Riigi Kinnisvara keskkonna ja tehnilise toe osakonna juhataja Allan Hani ja Eesti Energia haldusdirektor Urmas Uiboaid, et nemad ootavad turule rohkem sõltumatuid kvaliteetse haldusteenuse pakkujaid.

Kvaliteetse haldusteenuse märksõnad ja fookus on rahavoogudel, täituvusel, vara tulevikuväärtusel ning tunnuseks teenuse laiapõhjalisus. Selline haldusteenus tõstab omaniku jaoks kinnisvara väärtust tulevikus lisaks tavapärastele kinnisvara korrashoiu teenustele, millel on väärtus realiseerub eelkõige olevikus.

See oli osalejate väitel esimene kord, kui Eesti turul toimus ärikinnisvara haldusele keskendunud konverents. Kohal oli ligi sada ärikinnisvara haldusega seotud spetsialisti ja juhti.

 

konverents Ärikinnisvara Haldus
Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474