Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 24. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu maantee uuel äri- ja korterhoonel oli sarikapidu 

Tallinnas, Pärnu mnt 126 asuval äri- ja korterelamu ehitusel peeti sarikapidu, millega tähistati Johani Maja maksimaalse kõrguse saavutamist.

2016. suvel valmiva uue äri- ja korterelamu esimesele kahele korrusele on kavandatud äripinnad ja hoonesisene parkla, kolmandale korrusele on planeeritud väiksemad äripinnad ja panipaigad, teatas LVM Kinnisvara.

4.-8. korrusel hakkab paiknema kokku 35 kahe- kuni neljatoalist korterit pindaladega 57,1 kuni 96,5 m². Sisehoovipoolsetel korteritel on rõdud või katuseaiad.

 Johani Maja on saanud oma nime kinnistu endise omaniku Johannes Kreis’i järgi. Maja arendamise maksumus on 10 miljonit eurot.  Pärnu mnt 126 arendajaks on Autoleping OÜ, mille suurim omanik on Jüri Lamesoo, kes on tegev mitmete äriühingute juhatuse liikmena. Näiteks on ta ka Meediagrupi OÜ juhatuse liige.

Ehitajaks Vilcon Ehitus, mille suuremad omanikud on Indrek Saar, Kuldar Ilus, Kalle Sults ja Ants Juhani.

Pärnu mnt 126 äri- ja korterelamu arhitektid on Emil Urbel ja Indrek Erm, sisearhitekt Taso Mähar. Kortereid müüb LVM Kinnisvara.

 LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, millel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares. Ettevõtte teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti ja hetkel on müügis 1200 kinnisvaraobjekti. Ettevõte on Äripäeva koostatud 2014. aasta majandustulemuste põhjal kinnisvarabüroode TOPis teisel kohal.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474