Autor: Aira Tammemäe • 3. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva Kinnisvarakonverents 10.02.2016

Alates tänasest on võimalik varajase registreeruja soodushinnaga ennast kirja panna Äripäeva Kinnisvarakonverentsile, mis toimub 10. veebruaril.

Kliente ei huvita pelgalt statistika, vaid see, mis numbritest järeldub. Kinnisvarakonverents on potentsiaalsete klientide, investorite, arendajate ja vahendajate kohtumispaik. Igal ettekandel peab olema kuulajate jaoks praktiline väärtus. Teeme konverentsi nagu Äripäeva lehte: teemad on päevakajalised, kuumad, konfliktsed, puudutavad isiklikult igaühte, kes seotud kinnisvaraga.

Äripäeva Kinnisvarakonverents toimub 10.veebruaril 2016 kell 9.30-17.00 Sokos  Hotel Viru konverentsikeskuses. ärikinnisvara omanikud ja rendipindade kasutajad, arendajad, investorid, ehitajad, vahendajad, haldajad, kõik, kellel on huvi olla kursis kinnisvaraga seotud uudiste ja analüüsidega.

Eriti oodatud:

Osalustasu: hetkel kehtib I taseme soodushind 199 eurot+km (tavahind 299 eurot+km)

Äripäeva Kinnisvarakonverentsile saab soodushinnaga registreeruda SIIN

Programmi näete SIIN

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474