Hiigeltehing viib SEB peakontori šveitslastele

SEB peahoone Tartu mnt.  

Üks suuremaid investoreid Eesti ja kogu Baltikumi ärikinnisvaraturul, Šveitsi päritolu investeerimisfirma Partners Group, ostis Hollandi kinnisvarainvesteeringute ettevõttelt Geneba oma portfelli 44 uut objekti. Teiste seas ka SEB peakontori hoone Tornimäel.

Partners Groupi Baltimaade tehinguid juhib koos Northern Horizon-ga loodud ühisettevõte Laurus s.a.r.l., mille fondijuht Antanas Anskaitis kinnitas, et tehing on lõppfaasis.

Anskaitis rääkis, et Lauruses on aktiivsed investorid ja varahaldurid, kes otsivad Balti turul pidevalt ostu-müügi võimalusi. Näiteks müüs Laurus hiljuti maha BPT Optima portfelli kuulunud Vesse kaubanduskeskuse Tallinnas, mille nad möödunud aasta ühe kallima kinnisvaratehinguga soetasid.

Geneba Baltimaade peamine klient on pikaajaline üürnik SEB pank, kellelt saadakse Balti turgude peale kokku 90% kogu üüritulust. Kogu nende portfellist moodustavad Baltimaade varad 15%. Geneba esindajad ei tahtnud Balti turult lahkumist kommenteerida.

Täpsemalt saab tehingust lugeda Äripäevast

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806