28. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanalinn rikastub eksklusiivsete korteritega

Autor: Margus Tinno, Colliers International investeeringute juht, MRICS partner
Neorenessanss stiilis Lai tänav 9 hoones viiakse läbi põhjalikud renoveerimistööd, mille tulemusel valmivad 2016. aasta sügisel 16 korteriomandit. Colliers International on juba alustanud renoveeritud korterite müüki, märgib firma oma pressiteates.

Lai tn 9 hoone asub Tallinna vanalinnas ja on üks vormipuhtaim neorenessanss-stiilis ehitis Tallinnas. Krundi ajalugu ulatub 14. sajandisse, mil krunt kingiti Johann van Reval minoriitide kloostrile. Renoveeritud majja tuleb 16 erineva plaanilahendusega eksklusiivset korterit.

Colliers International elukondliku kinnisvara juhi Maia Daljajevi sõnul saab ostja Lai 9 korterite siseviimistluses kaasa rääkida ja teha just endale meelepärase kodu. „Korterite vastu tuntakse huvi  ka pikaajalise investeeringu eesmärgil,“ sõnas Daljajev.

Ehitatavate korterite suurused jäävad vahemikku 57,5 m2 – 207 m2. Hoones on nii kaug- kui ka gaasiküte. Küttesüsteemide puhul kasutatakse juhtmevaba koduautomaatika lahendusi, mis võimaldab süsteemi vajadusel distantsilt juhtida.

Kinnistu hoov haljastatakse ja luuakse ka parkimiskohad, samuti renoveeritakse kolme boksiga garaaž. Korterite ruutmeetri hinnad algavad 3200 eurost ruutmeetri kohta.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474