4 veebruar 2016

Mustamäe keskus avab uksed järgmise nädala lõpus

Foto: Novarc

Tallinnas Tammsaare teel asuv Mustamäe Keskus avab uksed 12. veebruaril. Tegemist on uudse kontseptsiooniga kaubakeskusega, kus põhirõhk on pandud meelelahutusele.

Mustamäe Keskuse üldpind on kokku üle 21 000 ruutmeetri ning üüripind ca 13 500 ruutmeetrit, millest ligi pool läheb Apollo kobarkino ja teiste vaba aja veetmise võimaluste tarbeks. Neljandiku keskusest hõlmavad arvukad toidukohad. Keskuses asuvad veel Lottemaa siseruumide teemapark ja spordiklubi. 

"Tänapäeval kerkivadki uue põlvkonna kaubanduskeskused ning olemasolevad peavad ajaga kaasas käima. Kolmanda põlvkonna keskustes on enam rõhku pandud meelelahutusele. Näiteks on keskuses kino. USAs lisatakse lausa lõbustusparke," iseloomustab olukorda järjest pingelisemaks muutuval kaubanduspindade turul Uus Maa ärikinnisvara analüütik igor Habal. 

Mustamäe Keskus asub Tammsaare tee ääres, Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisel alal. Keskuse ehitajaks oli OÜ Astlanda Ehitus ja Eventus Ehitus OÜ konsortsium, kellel on olemas varasem kogemus nii analoogsete keskuste kui Pärnumaal asuva Lottemaa ehituse näol. Keskuse omanik on East Capital Baltic Property Fund II.

Autor: Eva Kiisler, ehitusväljaannete juht

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806