13. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bonava – NCC elamuarenduse uus kaubamärk

NCC elamuarendus võtab kasutusele uue brandi.
Autor: Erik Prozes
NCC uus kaubamärk Bonava plaanitakse lansseerida 2016. aasta jooksul kõigil kaheksal turul.

Bränd võtab tulevikku kaasa NCC pärandi, inimesed ja teadmised.

„Rootsi keeles tähendab “bo” elamist ja “nav” keskust. Bonava ei ehita pelgalt maju, vaid loob kodusid ja naabruskondi, kus inimesed oma igapäevaelu elavad. See eristab meid teistest ehitusfirmadest. Meil on suuremad ambitsioonid ja me tõesti tahame, et inimestel oleks parem elu,“ sõnab Michael Björklund, NCC juht Eestis ja Lätis.

Nagu nimigi ütleb, loob Bonava nii kodusid kui ka naabruskondi ning on üks juhtivaid elamuarenduse ettevõtteid Põhja-Euroopas. See on välja kasvanud NCCst ja loonud kodusid ning naabruskondi alates 1930ndatest aastatest. Praegu töötab Bonavas 1400 inimest, ettevõte tegutseb Rootsis, Soomes, Taanis, Norras, Saksamaal, Peterburis, Eestis ja Lätis ning selle käive on 13 miljardit Rootsi krooni.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474