6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendaja vastus analüütikule: parema aja nimel kannatame kriisiaastad ära

Technopolis Ülemiste AS juhatuse esimees Gert Josto
Autor: Eiko Kink
Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov kinnitas eile toimunud Eesti Kinnisvarafirmade Liidu konverentsil, et kinnisvaraäri on tsükliline ning sellega on osapooled ka arvestanud.

Jostov märkis diskussiooniringis Advisors OÜ juhtivpartneri Avo Rõõmussaare kriitikale vastates, et  kaubanduspindade osas ta sõna ei võtta ei soovi, ent ka büroopindade äri ajajad arvestavad sellega, et kinnisvaraäri on tsükliline ja selle periood pikk. See, et protsess on laineline, on teada fakt, see on nii olnud  alati ja siin ei muutu midagi – langusele järgneb tõus ja sellele omakorda langus.

„Ülepakkumisest tulenev mõne aastane langus ei huvita meid tegelikult. Kui 2017 – 2018 see tõesti turgu tabab, ja me teame, et see ühel või teisel kujul see tuleb, siis me kannatame selle aja lihtsalt ära. Kui pikaajaliselt näeme, et see äri siiski on mõistlik, siis me elame ka raske perioodi üle ja pikemas perspektiivis on asi tasakaalus,“ selgitas Jostov.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474