Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VAATA GALERIID: Lasnamäe Tervisemaja sai nurgakivi

Foto: Andres Teiss
Lasnamäe Tervisemaja arendaja Capital Milli, Tallinna linna ja YIT Ehituse juhid asetasid täna, 26. mail hoone nurgakivi ning tutvustasid täpsemalt seal paiknema hakkavaid võimalusi, teatas Capital Mill.

Aadressile Linnamäe tee 3 kerkivas Lasnamäe Tervisemajas on ühendatud meditsiini täisteenus, sportimisvõimalused ja kaubandus. Ehitustegevus algas märtsikuu lõpus ja lõppeb 2017. aasta veebruaris.

Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderi sõnul on tervisemaja oluline projekt, mis suurendab oluliselt piirkonna elanike võimalusi saada ühest kohast kvaliteetset arstiabi ning parandab tohtrite töötingimusi. YIT Ehitus ehitusdirektori ja juhatuse liikme Toomas Rappi sõnul on tervisemaja teenuseid tänapäevastes tingimustes elanike poolt kindlasti oodatud ja ehitaja võtab ülesannet suurima tõsidusega.

Tervisemaja koosneb kahest ühendatud hoonest. Meditsiiniteenused, sealhulgas pere- ja eriarstid, taastusraviteenused basseiniga, päevakirurgia ning uuringuvõimalused, hakkavad paiknema tervisemaja kuuekordses osas. Selle kõrvale rajatakse kahekordne hoone, kus hakkab tegutsema spordiklubi, apteek, kauplus ja teised teenused.

Tallinna abilinnapea Eha Võrgu sõnul on Lasnamäe Tervisemaja projekti käivitamine julgustanud linna leidma sarnasel viisil arendajat ka teistele projektidele. “Arendaja on võtnud kohustuse kohaselt ehitada linna kinnistule spordi-, tegevus- ja tervisekeskus, kaubanduskeskus ning rekreatsiooniala,“ ütles Võrk. “Linnapoolse panusena ehitatakse välja osa avalikest teedest ning kaasajastatakse teedevõrku. Oleme otsustanud seada läbirääkimistega pakkumise korras hoonestusõiguse veel kahele kinnistule – Akadeemia tee 30 kinnisasjale ja Õismäe tee 130 kinnisasjale.” Võrk lisas, et ka neile kinnistutele on kavandatud tervist edendavad rajatised.

Nagu galeriist näha, osales üritusel ka ametist kõrvaldatud Edgar Savisaar.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474