Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. juuni 2016

Luksushotellid Baltikumis: üks avamine teise järel

Pullman Old Town

Hotellioperaatori AccorHotelsi alla kuuluv Pullman Hotels & Resorts avas 16. juunil oma esimese luksushotelli Baltikumis. Riia vanalinnas avatud Pullman Old Town on varustatud 155 numbritoa, kolme restorani, kaheksa konverentsiruumi ning Fit&Spa Lounge’iga.

Riia vanalinna Jekaba tänaval asetsevasse ajaloolisse hoonesse ehitatud Pullman Old Town Riga hotell paikneb kohas, mille lähedale jäävad kõik märkimisäärsed vaatamisväärsused. Ehitise ajalooline fassaad pärineb 1789. aastast ning algselt oli see esimene telliskividest ehitatud hoone, mis asetses väljaspool toonast linnamüüri. Fassaadile on juurde ehitatud kaks moodsa arhitektuurilahendusega osa.

Hotelli interjööri kujundamisel kombineeriti ajalooline pärand moodsa arhitektuuriga. Ajaloolistele detailidele vastukaaluks on interjööris tähtsal kohal modernse kunsti ja kaasaegse disaini elemendid. Kombineeritult loovad sellised kaks küllaltki vastandlikku poolt unikaalse atmosfääri.

Ehitise renoveerimist alustas rahvusvahelise AccorHotelsi brändi alla kuuluv Läti tütarettevõte Wisher Enterprises LV 2006. aastal.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806