21. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinnas avatakse omapärane büroo- ja hotellihoone

Autor: Novira Capital
Tallinnas Endla tänaval valmib järgmise aasta suveks ärihoone Centennial, millest poole moodustab neljatärnihotell ja teise osa võtavad bürooruumid, teatas ettevõte.

Ligi 10 000 ruutmeetrise Centenniali rajab Novira Capital rajab koos Unique Hotelsiga.

Novira Capitali müügidirektori Olle Tischleri sõnul hakkab erinevaid majaosasid ühendama avar aatrium ning hotelli ja büroohoone funktsioonide ühendamine tekitab uudse sünergia. 

Unique Hotels Grupi turundusdirektori Liina Pärlini sõnul baseerub Centennial Hotel Tallinna sisekujunduse kontseptsioon Eesti Vabariigi 100. juubeli tähistamisel, kus kunsti- ja disainilahenduste abil markeeritakse riigi ajalugu saja aasta jooksul. "Tahame jutustada hotelli külalistele Eesti iseseisvuse lugu. Pöörame sisekujunduses tähelepanu iseseisvuse esimesele ning nõukogude perioodile, taasiseseisvumisele ja kaasaegsele Eestile,” ütles Pärlin ja lisas, et modernse arhitektuuri, põhjamaiselt karge interjööri ja kaasaegse disainiga on Centennial Hotel Tallinn hea Eesti arengu näide.

Centennial Hotel Tallinnas hakkab olema 80 kaasaegse lahenduse ja kõikide mugavustega hotellituba ja sviiti. Hotelli tuleb avar vastuvõtuala koos aatriumisse laieneva kohvikuga ning hubane restoran lounge-alaga 100-le külalisele. Samuti konverentsikeskus kolme päevavalgusega konverentsi- ja banketiruumiga, millest suurim mahutab 80 osalejat.

Endla 15/Lõkke 2 aadressil asuv seitsmekorruseline Centennial ärihoone renoveeriti arhitektuuribüroo Allianss Arhitektid kavandi põhjal, algselt kuuekümnendatel valminud hoone renoveeris Fund Ehitus. Projekt pälvis rahvusvahelise kinnisvaraföderatsiooni FIABCI auhinna kategoorias jätkusuutlik ehitis – Baltic Prix d’Excellence 2015. Büroohoone avati septembris ja neljatärni hotell valmib 2017. aasta suveks.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474