Autorid: Lauri Leet, Lauri Leet, kaasautor • 28. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uudne lähenemine uusarenduste müügitegevuses: püstita objektile välikontor

Mobiilne müügipaviljon asub värskelt valminud Tuukri tänava kergliiklustee ääres.
Foto: Metro Capital
Kinnisvaraarendusettevõte Metro Capital ehitas Tivoli elamurajooni paremaks tutvustamiseks Kadriorgu, Tivoli ehitusobjektile merekonteinerist välikontori. Mobiilne müügipaviljon asub värskelt valminud Tuukri tänava kergliiklustee ääres ja on ilusa ilma korral huvilistele avatud.

Metro Capitali turundusjuhi Urmas Uibomäe sõnul sai ettevõtte juhtkond idee maailmas ringi vaadates, kus taoline võimalus välikontori kaudu objekte tutvustada on rohkem levinud. „Tuukri tänav on ilusaga ilmaga väga aktiivse käidavusega tänav ning idee, et kohalikud elanikud ja niisama uudistajad saavad kõigile oma küsimustele kohapeal vastused, tundus meile igati loogilise lahendusena,“ selgitab Uibomäe.

Välikontori ehitusprojekti eest vastutas Tivoli elamurajooni projektijuht Koit Tuulik, kes sai ülesandega Uibomäe kinnitusel suurepäraselt hakkama. Välikontori raamiks võeti merekonteiner, mida tugevdati selliselt, et see ka transpordile vastu peaks. Müügipaviljoni siseviimistluses kasutati Tivolile ja Meerhofile omaseid materjale. Kuna välikontor ei ole ööpäevaringselt avatud, siis paigutati sinna Tivoli siseviimistlusmaterjalide näidised, millega on võimalik igal ajal läbi suurte vitriinakende tutvuda.

„Müügipaviljoni ehitamise poolt rääkis ka argument, et see on teisaldatav objekt, mida saame kasutada ka järgmiste arenduste juures ja muidugi ka siis, kui tekib vajadus messidel meie arendusprojekte tutvustada,” rääkis Uibomäe. Tema sõnul on välikontori tasuvusaega keeruline välja arvutada, aga kuna selle rajamise eesmärgiks oli klientidele sammuke lähemalt astuda, siis see polegi primaarne.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474