Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Horizon noolib lisakapitali

Baltic Horizon Fund`i juht Tarmo Karotam
Foto: Andres Haabu
Hiljuti noteeritud kinnine kinnisvarafond Baltic Horizon plaanib täiendavat avalikku pakkumist Eestis ja Rootsis ning võimalusel ka Soomes ja Taanis. Pakkumine on suunatud väga laiale investorite baasile Läänemere regioonis. Fondi eesmärk on kaasata kuni 80 miljoni euro väärtuses kapitali uute investeeringute tegemiseks.

Fond on juba registreeritud Nasdaq Tallinna börsi nimekirjas ning nüüd plaanib fond olla esimene alternatiivne investeerimisfond ka Nasdaq Stockholmi börsil. Baltic Horizon registreerib lähikuudel Eesti Finantsinspektsiooni abil oma uue prospekti, teatas fondijuht Tarmo Karotam.

Käesoleva aasta juunis kaasas Baltic Horizon osakute esmase avaliku pakkumise käigus 29,7 miljoni euro väärtuses omakapitali ning sai esimeseks noteeritud kinnisvarafondiks Baltikumis. Kaasatud kapitaliga soetas kinnisvarafond esimestel kuudel kaks uut ärihoonet. Portfelli koguväärtus on täna 125 miljonit eurot ning täituvus umbes 97%.

Pakkumise korraldaja Põhjamaades, Luksemburgis ning muudes valitud riikides on Catella. Catella korraldab samuti jaepakkumist Rootsis ning võimalusel ka Soomes ja Taanis. Swedbankiga on sõlmimisel kaaskorraldamise leping pakkumise korraldamiseks Baltikumis koostöös LHV pangaga. KPMG Baltics tegutseb Baltic Horizon Fund audiitoritena ning õigusnõustamist emitendile pakub advokaadibüroo Sorainen.

Baltic Horizon Fund on äsja asutatud ja Eesti Finantsinspektsioonis registreeritud lepinguline investeerimisfond.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474