Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City saab esimese toidukaupluse

Technopolis Ülemiste investeerib hoone renoveerimisse 1,85 miljonit eurot.
Foto: Tiit Mõtus
Ülemiste City linnaku arendaja Technopolis Ülemiste ja Selveri vahel sõlmitud lepingu kohaselt üürib Selver järgnevaks 13 aastaks aadressil Sepapaja tänav 2 asuva 900m² hoone. Sepapaja Selver avab uksed ajaloolises Dvigateli tehase aegses majas 2017. aasta kevadsuvel.

„Tegemist on esimese toidukauplusega Ülemiste City territooriumil, kus tegutseb täna 300 ettevõtet ja töötab 7000 inimest. Toidupoe avamist on siin pikisilmi oodatud,“ kinnitas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

Sepapaja 2 asub logistiliselt linnaku keskel ning on üks silmapaistvamaid ajaloolise arhitektuuriga hooneid territooriumil. „Kunagi asus selles majas Dvigateli sõjatehase tootmistsehh ja hiljem ladu. Oleme otsustanud hoone renoveerimisel säilitada võimalikult palju tema algsest olekust,“ sõnas Gert Jostov. „Ühe laheda sisekujunduselemendina otsustas ka Selver säilitada nõukogudeaegse tööstusliku kraana kaupluse laes. Kahtlemata tuleb sellest üks unikaalsemaid toidupoode Tallinnas.“

 „Uus toidupood hakkab kandma nime Sepapaja Selver,“ rääkis Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. „Võttes arvesse suhteliselt väikest müügipinda ja peamist klientuuri, tuleb uue kaupluse kontseptsioon harjumuspärasest Selverist mõnevõrra erinev. Tootevalikus on põhirõhk valmistoidul, värsketel pagaritoodetel, kohapeal valmival kiirtoidul, kohvil ja karastusjookidel. Olemas on elementaarne valik tööstuskaupadest, samuti avab hoone eesosas uksed väike lillepood.“

Technopolis Ülemiste investeerib hoone renoveerimisse 1,85 miljonit eurot. Objekti investeerimisotsus jõustub lõplikult pärast ehitusloa väljastamist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474