17. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ergo Mõttuse kuldreegel: ära muretse!

Ergo Mõttus
Autor: Väinu Rozental
Tartus tegutseva 36aastase kinnisvarainvestori Ergo Mõttuse üheks kuldreegliks on, et ta ei sea raha oma elus esikohale ega muretse vaatamata oma varasemale finantskriisi kogemusele.

Mõttus ehitas 14 aastaga nullist üles pea 180 üürnikuga portfelli, mis toodab talle enda kinnitusel iga kuu ligi 65 000 eurot passiivset tulu. Igakuisest passiivsest tulust lõviosa moodustavad mitme ettevõtte alt laekuvad kinnisvara müügi-, üüri-, intressi- ja haldustulud.

Sealjuures ei ole Mõttus seadnud raha elus ealeski esikohale ning vaatamata finantskriisi kogemusele on sõna „muretsema“ talle võõras. Tänu selgetele eesmärkidele ja konkreetsele plaanile suutis ta oravarattast välja murda juba esimese 3-4 tegutsemisaastaga.

Mõttus avastas enda jaoks kinnisvara 22aastaselt Eesti Põllumajandusülikoolis (praeguse nimega Eesti Maaülikoolis) maakorraldust õppides. Esmalt idanes unistus saada kinnisvarahindajaks, mille jaoks tuli täita kindlad eeldused: omandada ülikoolis bakalaureusekraad, töötada kolm aastat kinnisvarabüroos kinnisvarahindaja assistendina ning läbida seejärel eksam.

Loe Ergo Mõttusest lähemalt Äripäeva veebist.

Autor: Äripäev.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474