17 oktoober 2016

Ergo Mõttuse kuldreegel: ära muretse!

Ergo Mõttus  Foto: Väinu Rozental

Tartus tegutseva 36aastase kinnisvarainvestori Ergo Mõttuse üheks kuldreegliks on, et ta ei sea raha oma elus esikohale ega muretse vaatamata oma varasemale finantskriisi kogemusele.

Mõttus ehitas 14 aastaga nullist üles pea 180 üürnikuga portfelli, mis toodab talle enda kinnitusel iga kuu ligi 65 000 eurot passiivset tulu. Igakuisest passiivsest tulust lõviosa moodustavad mitme ettevõtte alt laekuvad kinnisvara müügi-, üüri-, intressi- ja haldustulud.

Sealjuures ei ole Mõttus seadnud raha elus ealeski esikohale ning vaatamata finantskriisi kogemusele on sõna „muretsema“ talle võõras. Tänu selgetele eesmärkidele ja konkreetsele plaanile suutis ta oravarattast välja murda juba esimese 3-4 tegutsemisaastaga.

Mõttus avastas enda jaoks kinnisvara 22aastaselt Eesti Põllumajandusülikoolis (praeguse nimega Eesti Maaülikoolis) maakorraldust õppides. Esmalt idanes unistus saada kinnisvarahindajaks, mille jaoks tuli täita kindlad eeldused: omandada ülikoolis bakalaureusekraad, töötada kolm aastat kinnisvarabüroos kinnisvarahindaja assistendina ning läbida seejärel eksam.

Loe Ergo Mõttusest lähemalt Äripäeva veebist.

Autor: Äripäev.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806