26. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Mainori juhiks sai Kadi Pärnits

Kadi Pärnits
Autor: Erik Prozes
Nõukogu kinnitas Ülemiste Cityt arendava valdusfirma Mainor ASi uueks juhatuse esimeheks Kadi Pärnitsa, teatas ettevõte.

Seni kontserni kuuluva Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor nõukogu tööd juhtinud Kadi Pärnits rõhutas eesmärkidest rääkides vajadust tugevdada grupi kui terviku juhtimist. “Kuigi Mainor on viimastel aastatel pälvinud enim tähelepanu seoses Ülemiste City arendamisega, kuulub kontserni kokku 19 eri valdkondades tegutsevat ettevõtet,” selgitas Pärnits, kelle sõnul on esmaeesmärk luua veelgi suuremat sidusust gruppi kuuluvate ettevõtete vahel.

Mainori asutaja ja nõukogu esimehe Ülo Pärnitsa sõnul on tegemist pikalt planeeritud otsusega. “Olen kindel, et kokkuvõttes täiustub oluliselt ka kogu Ülemiste City ärilinnaku teenuspakett ning tekib terviklikum keskkond, kus on hea areneda nii Mainor gruppi kuuluvatel kui kõigil teistel linnakus tegutsevatel ettevõtetel,” lisas Ülo Pärnits ning rõhutas eriliselt vajadust teadus- ja arendustöö tegevuste paremaks koordineerimiseks.

Kadi Pärnits on olnud Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees, riigikogu liige ja õppejõud. Kevadel 2015 kaitses ta oma doktorikraadi Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474