28. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maru ehitab Rotermanni viimase kortermaja

Maru Ehitus rajab Tallinna, Rotermanni kvartalisse multifunktsionaalse hoone, mis on ühtlasi ka viimane kortermaja selles ajaloolises kvartalis.

Tuntud ärimehe Toonart Rääski firma OÜ Landeste arendatavat elamut vahendab korteriostjaile Uus Maa.

Rajatav hoone koosneb 7-ja 8-korruselisest mahust, kuhu tulevad hotell, korterelamu, toitlustus- ja teeninduspinnad. Hoonesse kavandatakse 44 ühe- kuni neljatoalist rõdudega korterit, mille üldpinnad on vahemikus 40,3 – 88,7 m2.

Hoone arhitekt on Martin Aunin, kes on välisilmes rõhutanud esinduslikkust. Kasutatud on klaasi, dekoratiivse puhasvalupinnaga punast betooni ning klinkerplaat- ja tellisplaat-sandwichpaneele. Keldrikorrusele kavandatakse 70-kohaline garaaž, tehnilised ruumid ja panipaigad. Elamu energiaklassiks on B.

Loe pikemalt Ehitusuudistest.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474