3. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehituse kallinemine selgelt näha ka palga TOPist

Välja 3 kortermaja ehitus Tallinnas
Foto: Andras Kralla
Eesti ehitajad saavad keskmiselt 2000-eurost kuupalka. 550 parima palgamaksja seas on 90 ehitusfirmat.

Üle 3000-eurost keskmist kuupalka maksab Eestis üheksa ehitusettevõtet, selgub eile ilmunud Äripäeva palgamaksjate edetabelist. 2015. aastal maksis ehitusvaldkonna kõrgeimat palka Eesti turult lahkuv AS NCC Ehitus, kuid turul jätkuvalt tegutsevatest ettevõtetest on kõrgeim palk KMG Inseneriehituses.

Tööjõukulude kasv veab ehitushinna indeksit juba pikemat aega üles.

Loe palkadest täpsemalt Ehitusuudistest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474