7. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Domus: Tallinna voolab ikka veel rahvast

Agur Tammistu
Autor: Meeli Küttim
Tallinna elanikkond kasvab endiselt ning peamiselt seetõttu, et maapiirkondades ei ole tööd, leiab Domus Kinnisvara vanemmaakler Agur Tammistu.

“See on üks suur vallatäis rahvast,” kommenteeris Tammistu tänavust Tallinna elanikkonna kasvu ligi 4400 inimese võrra. Ta märkis, et antud kasvus ei saa näha midagi erakordset või näiteks oletada, et pealinna registreeritud elanikkond kasvas eelkõige seniste üürnike staatuse muutumisest – kinnisvaraomanikuks.

“Linnastumne on ikkagi selle tulemus, et maal ei ole tööd. See on minu meelest tavapärane tiksumine,” lausus Tammistu.

Rahvastikuregistri andmeil elas 1. novembri hommikul Tallinnas 443 894 inimest, mida on aasta algusega võrreldes 4377 elaniku võrra rohkem. Tasub teada, et Tallinnas on kümne kuuga müüdud ligikaudu 7400 korterit.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474