16. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Remmelkoor: peale T1 rohkem keskusi ei ole tarvis

Allan Remmelkoor kaubandus- ja meelelahutuskeskuse ehitusel hoone plaani näitamas.
Autor: Andres Haabu
Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor ütles, et peale T1 kaubanduskeskuse ei ole rohkem keskusi enam vaja.

„Ega viimasel ajal siin peale Ülemiste keskuse laienemist pole päris mitmeid aastaid midagi juhtunud,“ sõnas Remmelkoor läinud nädalal Eesti Kinnisvarafirmade Liidu jt kinnisvaraliitude korraldataval rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil.

Remmelkoor lisas, et uusi kaubanduspindu ei ole massiliselt juurde tulnud. Tema hinnangul annab tehnoloogia areng uusi võimalusi ja paneb ka ettevõtetele suuremaid kohustusi. „See tähendab, et kaubanduskeskuses peab kogema midagi, mida klient peos oleva nutiseadmega ei saa.“

Remmelkoor lootis, et juba see nädalal saab ta öelda, millal T1 avatakse. „Töö selles suunas käib.“ Ta rääkis veel, et kõigil on oma ettekujutus, mis on kaubanduskeskus ning võib olla selliseid, nagu praegu Tallinnas on, ei ole tõesti rohkem juurde tarvis.

Mida rääkisid samal teemal teised kaubanduskeskuste juhid, loe Kaubanduse teemaveebist

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474