19 detsember 2016

Porto Franco arendja jätkab ehitamist

Porto Franco ehitus 2016. aasta alguses  Foto: Andras Kralla

Porto Franco kaubandus- ja bürookompleksi arendaja Porto Franco OÜ sai loa alustada maapealse osa väljaehitamist.

Tallinna linnaplaneerimise amet väljastas Porto Franco äri- ja vabaajakeskusele ehitusloa 16. detsembril. Senised ehitustööd Porto Franco arendusobjektil toimusid varasemalt väljastatud maa-aluse osa ehitusloa alusel.

“Teade ehitusloa väljastamisest tähendab, et saame pihta hakata Tallinna unikaalseima ettevõtlus- ja vabaajaveetmise keskkonna ehitustöödega,” kommenteeris Porto Franco OÜ juhatuse esimees Aldo Dapon pressiteate vahendusel.

“Järgmise aasta alguses jõuame lõpule ehitussüvendi rajamisega ning seejärel kandub ehitustööde fookus ärihoonete välja ehitamisele.” lubas Dapon.

Porto Franco arhitektuurse lahenduse autorid on arhitektid Mihkel Tüür ja Ott Kadarik arhitektuuribüroost Kadarik Tüür Arhitektid. Porto Franco ärilise kontseptsiooni töötas välja Londonis tegutsev rahvusvaheline arhitektuuribüroo Chapman Taylor.

Porto Franco arendusse investeeritakse 160 miljonit eurot ning ehitustöödega plaanitakse lõpule jõuda 2018. aasta lõpuks. Porto Franco kaubandus- ja toitlustuspindade maht on ca 35 000 m2, bürookeskuse maht ca 31 700 m2 ning maa-aluses autoparklas on 1250 parkimiskohta.

Algsete plaanide kohaselt oleks Porto Franco keskus pidanud valmima juba 2017. aasta lõpuks.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806