3 jaanuar 2017

Endover selgitab vaidlust saneerimisel Bauschmidtiga

Vaade City Residence'i fassaadile maja hooviküljest.  Foto: Raul Mee

Vahetult enne jõulupühi ettevõtte saneerimist alustanud Bauscmidt läks vaidlema Endoveriga erineva arusaama pärast City Residence'i ehituskvaliteedis. Vigade parandmaine ja vaegtööde kõrvaldamine käib siiamaani, selgitab Endover Kinnisvara juht Robert Laud.

Bauschmidti juht Mait Schmidt ütles Äripäevale, et tuntud ehitaja majandusraskused peituvad kohtuvaidluses ühe tellijaga. Vastutuse asetas Schmidt tellija õlule, kelle nime ta ei avaldanud.

Endover kinnitas Ehitusuudiste lugejalt saadud vihjet, et tellija, kellele Schmidt viitas, on Endover Kinnisvara ning jutt käib Tartu mnt 56 kerkinud uhkest korterelamust City Residence´ist. Eile pidas Endover Bauschmidtiga läbirääkimisi, kus lootis jõuda kompromisslahenduseni.

Kuidas Endover Kinnisvara juht Robert Laud uusarenduse ehitusel toimunut selgitab ja mida ta vastab Schmidti süüdistusele ehitusettevõtte majandusraskuste tekitamise kohta, loe Ehitusuudised.ee lehelt.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806