3. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endover selgitab vaidlust saneerimisel Bauschmidtiga

Vaade City Residence'i fassaadile maja hooviküljest.
Foto: Raul Mee
Vahetult enne jõulupühi ettevõtte saneerimist alustanud Bauscmidt läks vaidlema Endoveriga erineva arusaama pärast City Residence'i ehituskvaliteedis. Vigade parandmaine ja vaegtööde kõrvaldamine käib siiamaani, selgitab Endover Kinnisvara juht Robert Laud.

Bauschmidti juht Mait Schmidt ütles Äripäevale, et tuntud ehitaja majandusraskused peituvad kohtuvaidluses ühe tellijaga. Vastutuse asetas Schmidt tellija õlule, kelle nime ta ei avaldanud.

Endover kinnitas Ehitusuudiste lugejalt saadud vihjet, et tellija, kellele Schmidt viitas, on Endover Kinnisvara ning jutt käib Tartu mnt 56 kerkinud uhkest korterelamust City Residence´ist. Eile pidas Endover Bauschmidtiga läbirääkimisi, kus lootis jõuda kompromisslahenduseni.

Kuidas Endover Kinnisvara juht Robert Laud uusarenduse ehitusel toimunut selgitab ja mida ta vastab Schmidti süüdistusele ehitusettevõtte majandusraskuste tekitamise kohta, loe Ehitusuudised.ee lehelt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474