6. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trigon müüb kinnistud tehase ehituseks

Trigon Property Developmenti juht Aivar Kempi koos ettevõtte nõukogu esimehe Joakim Heleniusega
Foto: Andres Haabu
Trigon Property Development sõlmis Metsä Wood Eestiga ostu-müügi eellepingu Pärnus Kase tänaval asuva kuue kinnistu müümiseks, teatas Trigon börsile.

Praegu on kinnistud AS Trigon Property Development omandis. Metsä Wood Eesti AS planeerib kinnistutele tehase rajamist. Notariaalne asjaõigusleping sõlmitakse peale kõikide eellepingu tingimuste täitmist 2017. aasta esimeses pooles.

Eelllepingusse läinud kuus kinnistut võivad asuda Pärnus aadressidel Kase 13, Kase 15, Kase 15a, Kase 17, Kase 19 ja Arukase 8, kus Maa-ameti kaart näitab pooleli olevat detailplaneeringut. Tavaliselt lepitakse ostu-müügitehingutes kokku nii, et müüja teeb detailplaneeringud asjaõiguslepingu sõlmimist valmis ning annab ostjale üle kohese ehitusvalmidusega kinnistud. Detailplaneeringu lõpetamine sätestatakse eellepingus asjaõiguslepingu sõlmimise tingimusena.

Trigon ei kinnitanud ega lükanud aadresside kohta käivat infot ümber.

„Vastavalt börsi reglemendis emitentidele esitatud nõuetele ei ole AS-il Trigon Property Development hetkel õigust avaldada täiendavat infot võrreldes börsiteates märgituga,“ kommenteeris Trigoni jurist Karola Sisask portaalile Kinnisvarauudised.ee.

Eelmise aasta juunis kirjutas Äripäev, et seni Eestis peamiselt metsa varumisega tegelenud Soome puiduhiiglane teeb suurinvesteeringu ja hakkab vineeri tootma. Soome börsifirma Metsä Group kontserni kuuluv Metsä Wood investeerib Eestisse 50 miljonit eurot, rajab vineeritehase ja loob kuni 200 töökohta.

Loe sellest lähemalt siit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474