6. jaanuar 2017

Trigon müüb kinnistud tehase ehituseks

Trigon Property Developmenti juht Aivar Kempi koos ettevõtte nõukogu esimehe Joakim Heleniusega
Autor: Andres Haabu

Trigon Property Development sõlmis Metsä Wood Eestiga ostu-müügi eellepingu Pärnus Kase tänaval asuva kuue kinnistu müümiseks, teatas Trigon börsile.

Praegu on kinnistud AS Trigon Property Development omandis. Metsä Wood Eesti AS planeerib kinnistutele tehase rajamist. Notariaalne asjaõigusleping sõlmitakse peale kõikide eellepingu tingimuste täitmist 2017. aasta esimeses pooles.

Eelllepingusse läinud kuus kinnistut võivad asuda Pärnus aadressidel Kase 13, Kase 15, Kase 15a, Kase 17, Kase 19 ja Arukase 8, kus Maa-ameti kaart näitab pooleli olevat detailplaneeringut. Tavaliselt lepitakse ostu-müügitehingutes kokku nii, et müüja teeb detailplaneeringud asjaõiguslepingu sõlmimist valmis ning annab ostjale üle kohese ehitusvalmidusega kinnistud. Detailplaneeringu lõpetamine sätestatakse eellepingus asjaõiguslepingu sõlmimise tingimusena.

Trigon ei kinnitanud ega lükanud aadresside kohta käivat infot ümber.

„Vastavalt börsi reglemendis emitentidele esitatud nõuetele ei ole AS-il Trigon Property Development hetkel õigust avaldada täiendavat infot võrreldes börsiteates märgituga,“ kommenteeris Trigoni jurist Karola Sisask portaalile Kinnisvarauudised.ee.

Eelmise aasta juunis kirjutas Äripäev, et seni Eestis peamiselt metsa varumisega tegelenud Soome puiduhiiglane teeb suurinvesteeringu ja hakkab vineeri tootma. Soome börsifirma Metsä Group kontserni kuuluv Metsä Wood investeerib Eestisse 50 miljonit eurot, rajab vineeritehase ja loob kuni 200 töökohta.

Loe sellest lähemalt siit.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806