25. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endover pakub Vega rahastajatele üle 15% tootlust

Vega projekti fassaad
Foto: Crowdestate
Kinnisvaraarendaja Endover kogub 15,33%list tootlust lubades 1,5 miljonit eurot projektile Vega, mille abil muutub uueks kortermajaks vana Mereakadeemia hoone aadressil Mustakivi tee 25.

Raha saajaks on 2017. aastal asutatud projektifirma Vega Residents OÜ, mis kuulub Endover Kinnisvara omanikele. Crowdestate'i investoritelt kaasatava investeeringu pikkuseks on 30 kuud ehk 2,5 aastat.

Investeerimise kasuks räägivad nii atraktiivne 15,33% suurune aastane tulusus (IRR), mis makstakse eelisjärjekorras välja enne projekti tulemi jaotust, regulaarsed kvartaalsed intressimaksed, enam kui 1 000 ostuhuvilisena registreerinud inimest kinnitab projekti atraktiivsust võimalike ostjate jaoks, projekti tugev kapitalistruktuur ja võrdlemisi konservatiivsetest müügituludest lähtuv projekti finantsplaan, mis võimaldab vajadusel väikeinvestorite tootlust mõjutamata müügihindu turuolukorrale vastavalt korrigeerida, tutvustab Crowdestate projekti.

Nii Endover Kinnisvara varasemad kui ka praegused arendusprojektid asuvad kõrgelt hinnatud piirkondades äri, meelelahutuse ja kultuurielu keskmes, luues väärtuslikke võimalusi nii kodu loomiseks kui ka investeeringuks. Vega projekt toob turule arvestatava hulga mõistliku hinnatasemega uusi kortereid, märgib ühisrahastusplatvorm lisades, et Vegat võib isegi nimetada suurimaks Tallinna ja kogu Eesti uute koretrite arendusprojektiks.

Endover on hooneid rekonstrueerinud ja ehitanud Tallinna südalinnas, Kadriorus, Kalamajas, Kassisabas ja Pelgulinnas, aga ka teistes Tallinna elamu- ja äripiirkondades.

2016. aasta lõpus tutvustas Endover äsja valminud lofte aadressil Tööstuse 47b, mille kõrvale tehakse tulevikus vanast administratiivhoonest veel teinegi loftidega korterelamu. Samal ajal on Endoveril Tartu maanteele püstitatud City Residence'i arendajana pooleli kohtuvaidlus saneerimisel ehitusfirmaga Bauschmidt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474