• 23.03.17, 08:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

EKFL: koolis käimine tõstab kohusetundlikkust

Tulevastele kinnisvaramaakleritele tuleb koolis käimine suureks kasuks, kuna just koolipingi nühkimine tõstab oluliselt inimeste kohusetunnet, leiab Eesti kinnisvarafirmade liidu tegevjuht Tõnis Rüütel.
Tõnis Rüütel
  • Tõnis Rüütel Foto: Meeli Küttim
Koolitatud maaklerid mahuvad kindlasti turule, sest meil on maaklerite üle jätkuvalt palju nurinat. Koolitamata maaklerite üle, kes ei oska tehinguks dokumente ette valmistada, nurisevad klientide kõrval ka notarid. Vana kooli inimesena usun akadeemilise õppe mõjususse ja sellesse, et koolis käimine teeb inimesi kohusetundlikumaks. Tallinna majanduskooli kaheaastane maaklerite kutseõpe sarnaneb vanast ajast tuntud keskeriharidusega. Kinnisvarafirmade liit paneb omalt poolt õla alla kõiges, mis võimalik, et maaklerite kutseõpe sügisest käima läheks.
Sügisel Tallinna majanduskoolis algavast maaklerite kutseõppest loe lähemalt SIIT.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele