7. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas: langeval turul näeme, kes ujus alasti

Foto: Pixabay
Alles siis, kui väliskeskkond pöördub langusse, näeme, kes läks ujuma alasti, iseloomustas EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas kinnisvaraturu hetkeseisu intervjuus Äripäevale.

“Olen ühisrahastuse suhtes pigem skeptiline. Kahjuks näen ka kinnisvaraturu kontekstis, kuidas see suurendab majandusteoorias tuntud moraaliriski – ollakse valmis tegema projekte, mida oma rahaga ei tehtaks,” ütles Arakas. “Tõusval turul pole see aga probleem – iga loos võidab. Alles siis, kui väliskeskkond pöördub, näeme, kes ujus alasti.”

“Võib-olla oleme sisenemas aega, kus parim investeering on see, mida sa täna ei tee,” ütles Arakas praeguse olukorra kohta ärikinnisvarakinnisvaraturul.

Mida Arakas sõnas ärikinnisvara turust pool aastat ees oleva elamispindade turu ja Rootsi kinnisvaraturu kohta, loe ajakirjanik Urmo Andressoo intervjuust SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474