12. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu ärileht korraldab rahvusvahelise kinnisvarafoorumi

Foto: Verslo Žinios
Iga-aastane Leedu ärilehe Verslo Žinios korraldatav BALTIC REAL ESTATE INVESTMENT FORUM 2017 (BREIF 2017) toimub tänavu Vilniuses 25. ja 26. mail.

BREIF 2017 põhiteemad on Balti riikide majanduse ja kinnisvaraturu tulevik, investeerimisalternatiivide potentsiaal, planeerimisväljavaated ja -prioriteedid Balti riikide pealinnades aastal 2020, arendusvõimalused ja väljakutsed erinevates kinnisvarasektorites nagu elamuarendus, kaubanduskeskused, hotellid jm.

Valik esinejatest:

Lars Christensen, majandusanalüütik, Markets & Money Advisory tegevjuht ja asutaja (Taani),Mikolaj Martynuska, Echo Investmenti tegevdirektor investeeringute ja arenduse alal (Poola),Viljar Arakas, EfTEN Capital ASi tegevjuht (Eesti),Knut Løken, Linstow ASi äriarendusjuht (Norra),Andris Kovalcuks, New Hanza Capital ASi tegevjuht (Läti),Priit Uustulund, Kaamos Kinnisvara ASi tegevjuht (Eesti),Karolis Adlis, W. P. Carey Inc asepresident (USA),Robert Bishop, Benoy Euroopa piirkonna juht (Ühendkuningriigid),Gert Jostov, AS Technopolis Ülemiste tegevjuht (Eesti)Marybelle Arnett, Hilton Worldwide Kesk-Euroopa asepresident arenduse alal (Ühendkuningriigid),Harry Douglass, HVS Global Hospitality Services Londoni kontori direktor (Ühendkuningriigid),Tarmo Karotam, Northern Horizon Capitali Baltic Horizoni fondijuht (Estonia),David Jenkins, Carlson Rezidor Hotel Groupi asepresident äriarenduse alal (Venemaa),Malgorzata Morek, ORBIS/AccorHotels Eastern Europe direktor arenduse alal (Poola).

Vaata BREIF 2017 kava ja kõiki esinejaid kinnisvarafoorumi kodulehelt, mille leiad SIIT.

Korraldaja inglisekeelse kutse kinnisvarafoorumile leiad SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474