12. aprill 2017

Leedu ärileht korraldab rahvusvahelise kinnisvarafoorumi

Autor: Verslo Žinios

Iga-aastane Leedu ärilehe Verslo Žinios korraldatav BALTIC REAL ESTATE INVESTMENT FORUM 2017 (BREIF 2017) toimub tänavu Vilniuses 25. ja 26. mail.

BREIF 2017 põhiteemad on Balti riikide majanduse ja kinnisvaraturu tulevik, investeerimisalternatiivide potentsiaal, planeerimisväljavaated ja -prioriteedid Balti riikide pealinnades aastal 2020, arendusvõimalused ja väljakutsed erinevates kinnisvarasektorites nagu elamuarendus, kaubanduskeskused, hotellid jm.

Valik esinejatest:

Lars Christensen, majandusanalüütik, Markets & Money Advisory tegevjuht ja asutaja (Taani),Mikolaj Martynuska, Echo Investmenti tegevdirektor investeeringute ja arenduse alal (Poola),Viljar Arakas, EfTEN Capital ASi tegevjuht (Eesti),Knut Løken, Linstow ASi äriarendusjuht (Norra),Andris Kovalcuks, New Hanza Capital ASi tegevjuht (Läti),Priit Uustulund, Kaamos Kinnisvara ASi tegevjuht (Eesti),Karolis Adlis, W. P. Carey Inc asepresident (USA),Robert Bishop, Benoy Euroopa piirkonna juht (Ühendkuningriigid),Gert Jostov, AS Technopolis Ülemiste tegevjuht (Eesti)Marybelle Arnett, Hilton Worldwide Kesk-Euroopa asepresident arenduse alal (Ühendkuningriigid),Harry Douglass, HVS Global Hospitality Services Londoni kontori direktor (Ühendkuningriigid),Tarmo Karotam, Northern Horizon Capitali Baltic Horizoni fondijuht (Estonia),David Jenkins, Carlson Rezidor Hotel Groupi asepresident äriarenduse alal (Venemaa),Malgorzata Morek, ORBIS/AccorHotels Eastern Europe direktor arenduse alal (Poola).

Vaata BREIF 2017 kava ja kõiki esinejaid kinnisvarafoorumi kodulehelt, mille leiad SIIT.

Korraldaja inglisekeelse kutse kinnisvarafoorumile leiad SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806