17. aprill 2017

Harju KEK lõi Valdmäel kopa maasse

Valdmäe tööstuspargi eskiis
Autor: Harju KEK

Harju KEK AS alustas Tänassilma piirkonnas Valdmäe tööstuspargis trasside ja siseteede rajamist, paralleelselt projekteeritakse esimesi hooneid.

Paralleelselt kommunikatsioonitrasside ja siseteede ehitusega projekteeritakse kahte ärihoonet pindalaga 3500 m2, teatas Harju KEK. Esimene hoone valmib juba tänavu. Sel aastal investeeritakse tööstuspargi arendusse ligi 2,7 miljonit eurot. Esimese etapi kahe ärihoone puhul on üürikokkulepped 50% ulatuses sõlmitud.

Vahetult Pärnu mnt äärde kerkiv tööstuspark asub 3,25 hektari suurusel alal, kuhu saab planeeringu järgi ehitada kuni 30 600 brutoruutmeetrit hooneid. Arvestades piirkonna eripära ning nõudlust uute üüripindade järele tulevad hooned peamiselt kergtootmise ning jae- ja hulgikaubandusega tegelevatele ettevõtetele. Paindlikud lahendused võimaldavad üürida erineva pindalaga ruume alates 300 ruutmeetrist.

Valdmäe tööstuspargi lähiümbrus on koduks paljudele rahvusvahelistele tööstusettevõtetele.

Harju KEKile kuulub ligi 100 hektarit äri- ja tootmismaad ning kokku üle 60 000 ruutmeetri väljaüüritud pinda. Harju KEK omab 31,4% osalust börsiettevõttes Harju Elekter ning 27,1% osalust ettevõttes EKE Invest AS.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806