9. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Advokaat lahkab tuleohutuse konfliktikohti

Advokaat Artur Knjazev
Foto: Kristjan Kotkas, Advokaadibüroo COBALT vandeadvokaat
Tänavusel tuleohutuskonverentsil esineb Advokaadibüroo COBALT advokaat Artur Knjazev, kes räägib tuleohutusnõuete eiramisel tekkivast vastutusest.

Aprillis tuleohutuskonverentsi programmis päevakajalise kinnisvaraarenduse ja –halduse teema üllatusesineja Artur Knjazev ütles, et tema ettekanne käsitleb tuleohutusega seonduvaid juriidilisi aspekte.

Juba 24. mail toimuva Tuleohutuskonverents 2017 kava leiad SIIT.

„Arutleme teemal, mida tuleb ehitusprojekti koostamisel ning loamenetlustes tuleohutusega seonduvalt silmas pidada. Samuti räägime isikute vastutusest, selle välistamise võimalustest ning võimalikest õiguslikest tagajärgedest, mis kaasnevad tuleohutusnõuete rikkumisega,“ rääkis Knjazev.

„Toome ka näiteid kohtupraktikast,“ lubas Knjazev.

Tuleohutuse konverents toimub tänavu 8. korda. Seekordne konverents annab kinnisvaraomanikele, haldajatele, arendajatele ja ehitajatele tervikliku ülevaate tuleohutuse valdkonnas toimuvast. Konverentsi fookus on suurtel hoonetel ja tuleohutusprojektidel.

Tuleohutusteema läbib ka järgmisel nädalal Äripäeva tellijatele saadetavas ning tasulises veebis levitatavat Kinnisvara kuukirja.

 

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474