11. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEBi kontorid ootavad naabreid

SEB
Foto: Andras Kralla
Northern Horizoni ja Partners Groupi ühisettevõtte Laurus s.a.r.l. kinnisvaraportfelli SEB kasutuses olevaid hooneid hakkas haldama BPT Real Estate, mille üheks ülesandeks on leida hoonetesse ka uusi üürnikke.

Portfelli kuulub SEB Eesti peakontori hoone Tallinnas ja seitse harukontorit üle Eesti. BPT pakub kasutajale haldusteenust, kuid tegeleb samal ajal ka kinnisvaraportfelli restruktureerimise ja strateegilise juhtimisega.

“Portfellis on mitmeid tähtsaid regionaalseid pangahooneid, mis vajavad teistsugust lähenemist tulenevalt nii ajaloolisest taustast kui ka muutunud vajadustest. Suurim fookus on aga SEB Eesti peakontoril, mis olles üks esimestest kaasaegsetest kõrghoonetest Tornimäel vajab juba moderniseerimist,” kommenteeris BPT Real Estate Eesti tegevjuht Ülari Niinemägi.

Kõik Lauruse portfelli kuuluvad hooned asuvad linnade keskustes ja on hea ligipääsu ning nähtavusega. Üüritavat pinda on kokku 24 000 m2 ja kuna ankurüürniku SEB ruumivajadus on vähenenud, otsitakse kõigisse hoonetesse pangakontorite kõrvale ka uusi üürnikke.

Portfelli esinduslikumad hooned asuvad Tallinnas aadressil Tornimäe 2 ja Pärnus Rüütli 40a.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474