11. mai 2017

SEBi kontorid ootavad naabreid

SEB
Autor: Andras Kralla

Northern Horizoni ja Partners Groupi ühisettevõtte Laurus s.a.r.l. kinnisvaraportfelli SEB kasutuses olevaid hooneid hakkas haldama BPT Real Estate, mille üheks ülesandeks on leida hoonetesse ka uusi üürnikke.

Portfelli kuulub SEB Eesti peakontori hoone Tallinnas ja seitse harukontorit üle Eesti. BPT pakub kasutajale haldusteenust, kuid tegeleb samal ajal ka kinnisvaraportfelli restruktureerimise ja strateegilise juhtimisega.

“Portfellis on mitmeid tähtsaid regionaalseid pangahooneid, mis vajavad teistsugust lähenemist tulenevalt nii ajaloolisest taustast kui ka muutunud vajadustest. Suurim fookus on aga SEB Eesti peakontoril, mis olles üks esimestest kaasaegsetest kõrghoonetest Tornimäel vajab juba moderniseerimist,” kommenteeris BPT Real Estate Eesti tegevjuht Ülari Niinemägi.

Kõik Lauruse portfelli kuuluvad hooned asuvad linnade keskustes ja on hea ligipääsu ning nähtavusega. Üüritavat pinda on kokku 24 000 m2 ja kuna ankurüürniku SEB ruumivajadus on vähenenud, otsitakse kõigisse hoonetesse pangakontorite kõrvale ka uusi üürnikke.

Portfelli esinduslikumad hooned asuvad Tallinnas aadressil Tornimäe 2 ja Pärnus Rüütli 40a.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806