16. mai 2017

Kuidas ehitada 100 mln eurost sadamat laenu võtmata

Neeme Kaarma
Autor: Andras Kralla

Vene investorid ehitavad Kakumäele 100 miljonit eurot maksma mineva jahisadama ja 55 korteriga elamukompleksi laenu võtmata. Kuidas nad seda teevad, rääkis Äripäevale sadamakompleksi arendaja Neeme Kaarma.

Praegu lõpetatakse parasjagu jahisadama ehitust ning rajatakse Nooda tänavat, sadama uut juurdepääsuteed. Teises järgus ehitatakse elling, kus saab laevu talvel hoida, samuti jahtklubi. Siis ehitab arendaja Lesta 10 krundile korterelamud. "Loodame alustada majade ehitamisega juuni lõpus. Hiljem tulevad spordirajatised, spaa, spordiväljakud. Projekt valmib 4-5 aasta pärast," sõnas Kaarma.

Sadamakompleks on valmis jahte vastu võtma juba alates 1. maist.

Loe vene keelest tõlgitud Polina Volkova täispikka intervjuud Neeme Kaarmaga SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806