16. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas ehitada 100 mln eurost sadamat laenu võtmata

Neeme Kaarma
Foto: Andras Kralla
Vene investorid ehitavad Kakumäele 100 miljonit eurot maksma mineva jahisadama ja 55 korteriga elamukompleksi laenu võtmata. Kuidas nad seda teevad, rääkis Äripäevale sadamakompleksi arendaja Neeme Kaarma.

Praegu lõpetatakse parasjagu jahisadama ehitust ning rajatakse Nooda tänavat, sadama uut juurdepääsuteed. Teises järgus ehitatakse elling, kus saab laevu talvel hoida, samuti jahtklubi. Siis ehitab arendaja Lesta 10 krundile korterelamud. "Loodame alustada majade ehitamisega juuni lõpus. Hiljem tulevad spordirajatised, spaa, spordiväljakud. Projekt valmib 4-5 aasta pärast," sõnas Kaarma.

Sadamakompleks on valmis jahte vastu võtma juba alates 1. maist.

Loe vene keelest tõlgitud Polina Volkova täispikka intervjuud Neeme Kaarmaga SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474