18. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 aasta kinnisvara hinnatõus interaktiivsel graafikul

Foto: Äripäev
Eesti kümne aasta hinnatõusu graafik paljastab, millises valdkonnas on hinnad kõige kiiremini tippu roninud, vahendas Äripäev.

Eurostat teatas, et Eestis oli aprillis Euroopa Liidu kõrgeim aastane inflatsioonimäär. Kõige kõrgemad olid aastased inflatsioonimäärad läinud kuul just Balti riikides –  Eestis 3,6 protsenti, Leedus 3,5 protsenti ja Lätis 3,3 protsenti.

Graafikult on aga näha, et aastate lõikes on kõige rohkem kallinenud kinnisvara. Silmatorkavaim langus on kümne aastaga olnud haridusel, mille konjunktuuriinstituudi direktori Marje Josingu sõnul võib kirjutada tasuta kõrghariduse sisseviimise arvele.Vaata interaktiivset graafikut SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474