18. mai 2017

10 aasta kinnisvara hinnatõus interaktiivsel graafikul

Autor: Äripäev

Eesti kümne aasta hinnatõusu graafik paljastab, millises valdkonnas on hinnad kõige kiiremini tippu roninud, vahendas Äripäev.

Eurostat teatas, et Eestis oli aprillis Euroopa Liidu kõrgeim aastane inflatsioonimäär. Kõige kõrgemad olid aastased inflatsioonimäärad läinud kuul just Balti riikides –  Eestis 3,6 protsenti, Leedus 3,5 protsenti ja Lätis 3,3 protsenti.

Graafikult on aga näha, et aastate lõikes on kõige rohkem kallinenud kinnisvara. Silmatorkavaim langus on kümne aastaga olnud haridusel, mille konjunktuuriinstituudi direktori Marje Josingu sõnul võib kirjutada tasuta kõrghariduse sisseviimise arvele.Vaata interaktiivset graafikut SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806