30. mai 2017

Boikottijad läksid kv.ee-sse tagasi

Rahulipp
Autor: Pixabay

Seitse aprillis pauguga kinnisvaraportaali kv.ee ukse kinni löönud suurt maaklerfirmat kolis oma kuulutused juba tagasi.

Võrreldes aprilliga kasvas kinnisvaraportaali kuulutuste arv 10 000 võrra, sest mais liitus 25 maaklerfirmat ning kevadel lahkunud ettevõtetest on kv.ee-s tagasi nii LVM, Domus Kinnisvara, CKE, LAAM Kinnisvara, 1Partner, Kinnisvaraekspert kui ka Uus Maa.

Tagasi ei ole siiani tulnud Pindi Kinnisvara, Ober-Haus, Arco Vara ja RE Kinnisvara. Kokku on neil originaalkuulutusi umbes 5000 ringis.

„Oleme pidanud läbirääkimisi kõigi ettevõtetega, kes seda on soovinud ja leidnud paljudega ühise keele, mis võimaldab koostöö jätkamist. Meie pikem eesmärk on aga endine – muudame hinnamudeli kõigile üheselt mõistetavaks ja võrdseks, kaotades suured erisoodustused,“ kommenteeris kv.ee juht Tarvo Teslon pressiteate vahendusel.

Kevadised sündmused ei ole kinnisvaraportaali andmetel kv.ee külastatavust muutunud. Kantar Emori interneti lehekülgede külastusstatistika mõõtmissüsteemi alusel jätkab kv.ee kinnisvaraportaalide seas juhtpositsioonil 214 000 unikaalse külastusega nädalas. Kuulutuste vaatamisi on kv.ee-s 3 miljonit ja lähimal konkurendil City24-l 2 miljonit, ülejäänutel kinnisvaraportaalidel aga juba oluliselt vähem.

Tõusuteel on ka otse-omanikult-kuulutused, mida on kv.ee-s kaks korda rohkem, kui City24-s.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806