12. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Meedia räägib läbi City24 ostu

Margus Linnamäe
Foto: Andras Kralla
Balti riikide suurim meediakontsern AS Eesti Meedia alustas ametlike läbirääkimisi kinnisvaraportaali City24 Eesti ja Läti üksuste ostmiseks, vahendas Äripäev.

Eesti Meediale kuulub kinnisvaraportaal kv.ee.

Meediaringkondades on spekuleeritud juba alates 2014. aastast, et City24 kuulub tegelikult Eesti Meedia omanikule Margus Linnamäele, kuigi City24 omanikuks on praegu Ilmar Kompus, kes ostis kinnisvaraportaali koos uudisteagentuuriga BNS Soome börsiettevõttelt Alma Meedia. Kompus müüs BNSi üsna pea peale ostu Eesti Meediale edasi.

City24 ja kv.ee on kaks Eesti suurimat kinnisvaraportaali, millele kuulub valdav osa kuulutusteturust. Varem edestas City24 külastatavuselt kv.ee-d. Ajalooliselt on City24 olnud populaarsem portaal Tallinnas ning Harjumaal ning kv.ee eelkõige Lõuna-Eestis. Kv.ee külastatavus kasvas hüppeliselt, kui City24 mõne aasta eest portaali ülesehitust muutis ning keskkonnal oli mõnda aega nii tehnilisi kui ka kasutusmugavust halvendavaid probleeme.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474