12. juuni 2017

Eesti Meedia räägib läbi City24 ostu

Margus Linnamäe
Autor: Andras Kralla

Balti riikide suurim meediakontsern AS Eesti Meedia alustas ametlike läbirääkimisi kinnisvaraportaali City24 Eesti ja Läti üksuste ostmiseks, vahendas Äripäev.

Eesti Meediale kuulub kinnisvaraportaal kv.ee.

Meediaringkondades on spekuleeritud juba alates 2014. aastast, et City24 kuulub tegelikult Eesti Meedia omanikule Margus Linnamäele, kuigi City24 omanikuks on praegu Ilmar Kompus, kes ostis kinnisvaraportaali koos uudisteagentuuriga BNS Soome börsiettevõttelt Alma Meedia. Kompus müüs BNSi üsna pea peale ostu Eesti Meediale edasi.

City24 ja kv.ee on kaks Eesti suurimat kinnisvaraportaali, millele kuulub valdav osa kuulutusteturust. Varem edestas City24 külastatavuselt kv.ee-d. Ajalooliselt on City24 olnud populaarsem portaal Tallinnas ning Harjumaal ning kv.ee eelkõige Lõuna-Eestis. Kv.ee külastatavus kasvas hüppeliselt, kui City24 mõne aasta eest portaali ülesehitust muutis ning keskkonnal oli mõnda aega nii tehnilisi kui ka kasutusmugavust halvendavaid probleeme.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806