Eesti Meedia räägib läbi City24 ostu

Margus Linnamäe
Margus Linnamäe

Balti riikide suurim meediakontsern AS Eesti Meedia alustas ametlike läbirääkimisi kinnisvaraportaali City24 Eesti ja Läti üksuste ostmiseks, vahendas Äripäev.

Eesti Meediale kuulub kinnisvaraportaal kv.ee.

Meediaringkondades on spekuleeritud juba alates 2014. aastast, et City24 kuulub tegelikult Eesti Meedia omanikule Margus Linnamäele, kuigi City24 omanikuks on praegu Ilmar Kompus, kes ostis kinnisvaraportaali koos uudisteagentuuriga BNS Soome börsiettevõttelt Alma Meedia. Kompus müüs BNSi üsna pea peale ostu Eesti Meediale edasi.

City24 ja kv.ee on kaks Eesti suurimat kinnisvaraportaali, millele kuulub valdav osa kuulutusteturust. Varem edestas City24 külastatavuselt kv.ee-d. Ajalooliselt on City24 olnud populaarsem portaal Tallinnas ning Harjumaal ning kv.ee eelkõige Lõuna-Eestis. Kv.ee külastatavus kasvas hüppeliselt, kui City24 mõne aasta eest portaali ülesehitust muutis ning keskkonnal oli mõnda aega nii tehnilisi kui ka kasutusmugavust halvendavaid probleeme.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised