16. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jysk avas Kuressaares esimese saarekaupluse

Jysk Kuressaares
Foto: Peeter Kukk
Kuressaare kesklinnas tegi uksed lahti esimene Taani päritolu sisustus- ja kodukaupade jaemüügiketi Jysk kauplus, mis töötab frantsiisilepingu alusel.

Tegemist on esimese kauplusega Eesti saartel ning kümnenda Jyski poega Eestis, avaldas Jysk.

Kuressaares endise Säästumarketi kohale kerkinud poe renoveerimisse investeeris Jysk 250 000 eurot, kaupluse kogupindala on 956 ruutmeetrit, millest 710 ruutmeetrit on müügisaali pind. Pood annab tööd 10 inimesele.

Jyski Baltimaade ja Valgevene tegevjuhi Dace Zundure sõnul on Jyski jõuline laienemine Tallinnast väljapoole üks nende prioriteete. Tema kinnitusel kaaluti ka Kuressaare poe avamist pikalt ning otsiti selleks sobivat võimalust.

Jyski Kuressaare poe juhataja Jaanus Lepiku sõnul on uue kaupluse avamine endise Säästumarketi kohal loogiline samm, sest kõik saarlased teavad selle asukohta. Tegemist on seejuures esimese Jyski poega Balti riikides, mis ei asu kaubanduskeskuses. Teistes riikides eraldiseisvaid poode siiski leidub ja kui kaupluse asukoht ning parkimistingimused on head, läheb neil hästi.

Viimati avas Jysk poe mai alguses Haapsalus. Oma esimese poe avas Jysk Eestis 2002. aastal. Praegu on Eestis kokku 31 kauplust.

Skandinaavia disainist ja elustiilist inspireeritud Jysk pakub erinevaid kodutarbeid alates magamistoa sisustusest, voodipesust ja aksessuaaridest kuni suve- ja aiamööblini välja. Jyski asutaja Lars Larsen avas esimese poe 1979. aastal Taanis. Balti riikides opereerib Jysk frantsiisilepingu alusel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474