16 juuni 2017
Jaga lugu:

Jysk avas Kuressaares esimese saarekaupluse

Jysk Kuressaares  Foto: Peeter Kukk

Kuressaare kesklinnas tegi uksed lahti esimene Taani päritolu sisustus- ja kodukaupade jaemüügiketi Jysk kauplus, mis töötab frantsiisilepingu alusel.

Tegemist on esimese kauplusega Eesti saartel ning kümnenda Jyski poega Eestis, avaldas Jysk.

Kuressaares endise Säästumarketi kohale kerkinud poe renoveerimisse investeeris Jysk 250 000 eurot, kaupluse kogupindala on 956 ruutmeetrit, millest 710 ruutmeetrit on müügisaali pind. Pood annab tööd 10 inimesele.

Jyski Baltimaade ja Valgevene tegevjuhi Dace Zundure sõnul on Jyski jõuline laienemine Tallinnast väljapoole üks nende prioriteete. Tema kinnitusel kaaluti ka Kuressaare poe avamist pikalt ning otsiti selleks sobivat võimalust.

Jyski Kuressaare poe juhataja Jaanus Lepiku sõnul on uue kaupluse avamine endise Säästumarketi kohal loogiline samm, sest kõik saarlased teavad selle asukohta. Tegemist on seejuures esimese Jyski poega Balti riikides, mis ei asu kaubanduskeskuses. Teistes riikides eraldiseisvaid poode siiski leidub ja kui kaupluse asukoht ning parkimistingimused on head, läheb neil hästi.

Viimati avas Jysk poe mai alguses Haapsalus. Oma esimese poe avas Jysk Eestis 2002. aastal. Praegu on Eestis kokku 31 kauplust.

Skandinaavia disainist ja elustiilist inspireeritud Jysk pakub erinevaid kodutarbeid alates magamistoa sisustusest, voodipesust ja aksessuaaridest kuni suve- ja aiamööblini välja. Jyski asutaja Lars Larsen avas esimese poe 1979. aastal Taanis. Balti riikides opereerib Jysk frantsiisilepingu alusel.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee