28. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästjad võistlesid tulekustutamises

Vasakult - Pärnu-Jaagupi, Kehra ja Nõmme võistkond.
Foto: Päästeamet
Päästjate kutsemeisterlikkuse võistluse „Eliitkomando 2017“, mis sisaldab ka võistlemist tule kustutamises, võitis tänavu Kehra päästekomando I võistkond.

Võistluse peakorraldaja, päästeameti päästetöö osakonna planeerimise talituse juhataja, Häli Allas märkis, et tänavu pöörati varasemast suuremat rõhku tööohutusele ning uue võistlusalana oli lisatud ohutusalane kodunõustamine.

Kutsemeisterlikkuse võistlus on üles ehitatud võimalikult reaalsetele situatsioonidele. Kokku tuleb võistelda viiel alal, millest esimesel võistluspäeval toimusid tulekahju kustutamine, kombineeritud päästeharjutus, vigursõit ja tagalatöö ning kodunõustamine. Võistlusele pani tänasega punkti viimane ala, milleks oli liiklusavarii lahendamine.

Selle aastane esikolmik jagunes järgnevalt:

Kehra I (Hannes Kukke, Tauno Kuusemets, Roman Sviridov, Alvin Kobin, Aivar Kari).Nõmme (Sergei Riesenkampf, Margus Tamme, Priidik Roos, Siim Malva, Vassili Abramenko, Harpo Stroo).Pärnu-Jaagupi (Vardo Kappak, Mikk Mölder, Marek Kaldmäe, Andre Sassor, Lembit Laks, Tarmo Voltein).

Võistluse tulemused alade kaupa ja lõplik paremusjärjestus asuvad SIIN.

Sel kevadel alanud muinsuskaitseameti ja päästeameti ühisest tuleohutusalasest kodunõustamisest loe kinnisvarauudised.ee lehelt SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474