15. august 2017

Pirital müüdi hiigelkallis korter

Christian Ayrer
Autor: erakogu
Juulikuu oli kinnisvaraturul ilmaga sarnaselt jahe. Linnaosad vangerdasid korterite müügi liidrikohta ning Pirita üllatas hiigelkalli ligi 100 ruutmeetrise tehinguga, avaldas Center KV oma turuülevaates.

"Lasnamäe püsis pikalt Tallinna kõige aktiivsema korterituruga linnaosana, kuid praegu näeme Mustamäe tehinguaktiisuse järsku kasvu," kommenteeris Center Kinnisvara juhataja Christian Ayrer. "Ilmselt näeme lähiajal ka Õismäe kerkimist liidriks. Lasnamäe on lihtsalt suurim linnaosa, aga Mustamäe ja Õismäe hüpped on osalt seletatavad suuremate arenduste müükitulekuga."

Aasta kokkuvõttes jääb Tallinna linnaosadest turuliidriks siiski Lasnamäe, arvas Ayrer. "Tänane Lasnamäe pole enam see, millena teda mujal elades ette kujutame," märkis ta. "Linnaosa on muutunud palju puhtamaks ja turvalisemaks, seda iseloomustab hea taristu ja piirkonniti võib elukeskkonda nimetada juba väga heaks."

Kõige kallim korter müüdi juulikuus Pirital 392 000 euroga ning kõige odavam Põhja-Tallinnas, kus korterihinnaks kujunes vaid 3500 eurot. Samade linnaosade vahel jagunes ka kõige suurem ja kõige väiksem müüdud korter. Nimelt asus suurim, 99,9 ruutmeetrine korter Pirital ning kõige väiksem, 47 ruutmeetrine korter Põhja-Tallinnas.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474