24. august 2017

Endover rajas 14 miljoni euroga pargi

Vaade Aurora Pargi laste mänguväljakule.
Aurora Pargi elupiirkonna arendaja Endover Kinnisvara rajas kortermajade hoovipoolele 1,3 hektari suuruse pargi, mis läks maksma 14 miljonit eurot.

14 miljonit eurot on Aurora Pargi arendusprojekti kogukulu. Mastaapne ja multifunktsionaalne pargiala ning kolm kortermaja, täpsustas kinnisvaraarendaja.

Aurora Park asub aadressil Astangu 19.

Uus Maa kinnisvaraanalüütiku Igor Habali sõnul on Aurora Pargi korterid ühed vähesed praegustest uutest korteritest, mille puhul on ette tulnud spekuleerimist: ostetakse arendajalt korter ja müüakse see kõrge nõudluse tõttu 10 000-15 000 eurot kallimalt lõppkasutajale edasi.

Multifunktsionaalses rohke haljastusega pargis on nii avarust kui ka intiimsust, edastas kinnisvaraarendaja. Seal on piknikupaigad ja grilliala, jalutusrajad, vaiksed puhkenurgad lugemiseks, lemmikloomade ala, turvalised mängunurgad kõige pisematele, kiiged, liumäed ja ronimissaared, korvpalliplats ja jalgpalliväljak, rulapark, ning talvel veel uisuplats, hokiväljak ja kelgumägi.

Tallinnas Haaberstis asuv Aurora Park on esimene omataoline elukondliku kinnisvara arendus terves Eestis.

"Endoveri visioon on luua terviklikke, piirkonda sobituvaid ja kohalikele elanikele lisaväärtust loovaid elukeskkondi,” kommenteeris Endover Kinnisvara juhatuse liige Robert Laud. “See kõik on koduostjatele kättesaadav Tallinna uusarenduste keskmisest oluliselt soodsama hinnaga.“

Eesti inimesed valisid Aurora Pargi kinnisvaraportaali City24 korraldatud rahvahääletuse tulemusel eelmise aasta parimaks uusarenduseks. Kokku osales “Eesti lemmikuusarenduse” konkursil 42 arendust. Aurora Pargi tugevustena tõid hääletajad välja terviklikku elukeskkonda, järve lähedust ning korteritest avanevaid kauneid vaateid. City24 Facebooki lehel läbi viidud hääletus toimus aprill-mai 2016.

Endover Kinnisvaral on 22 aastat kogemusi nii hoonete rekonstrueerimisel kui ka uusehitiste rajamisel. Praegu on ettevõttel Tallinnas käsil ligi 25 hoonet.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474