25. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn avaldas jäätmekava eelnõu

Isetekkeline jäätmehunnik Tallinnas kinnistul Paljassaare tee 2b, mille linnavalitus hiljuti enampakkumisele pani.
Foto: Tallinna linnavalitsus
Alates tänasest saab tutvuda Tallinna jäätmekava 2017-2021 eelnõuga ja teha omapoolseid ettepanekuid.

Jäätmekava eelnõu avalik väljapanek kestab 7. septembrini. Ettepanekute ja vastuväidete laekumise korral toimub keskkonnaametis 8. septembril avalik istung.

Viimase aasta jooksul on Tallinna territooriumil olnud jäätmeveoga tõsiseid probleeme. Korraldatud jäätmevedu ei ole kõigis linnaosades toiminud ja veohinnad on olnud kõrgemad, kui mitmes teises Eesti kohalikes omavalitsuses.

Jäätmekava eelnõud saab vaadata SIIT.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474