14 september 2017

Üle poole Sifi kõrghoonest müüdud

Madala 16 septembris 2017  Foto: Mарина Xодус лицензированный маклер Uus Maa Kinnisvarabüroo

Enam kui pool Tallinna Pelguranda ehitatavast 14-korruselisest korterelamust, mida arendab suurärimees Endel Siff, oli sarikapeo ajaks müüdud.

Aadressile Madala 16 kerkivast 45 meetri kõrgusest tornelamust on üle poole juba müüdud, kirjutas kortereid vahendav Uus Maa Kinnisvarabüroo oma blogis. Maksimumkõrguse saavutamist tähistati 8. septembril.Hoone valmib 2018. aasta suveks.

„Müüdud või broneeritud on 53% korteritest,“ kommenteeris projekti müüki korraldav maakler Sergei Zahharov. „Ostjad on enamuses kohalikud, kuid kortereid on soetanud ka välismaalased. Maja edu saladus on kindlasti selles, et oleme selle kontseptsiooniga üsna lähedale jõudnud paljude unistuste kodu ideaalile – keset linna, metsa sees ja mere ääres.”

Madala 16 ei ole südalinnast ühistranspordi või autoga sõites kaugel, Stroomi rand asub vaid paariminutilise jalutuskäigu kaugusel ning kortermaja akende all kasvavad kenad kõrged puud. Ühtlasi asub maja Pelguranna väljaarenenud piirkonnas, kus on olemas nii koolid, lasteaiad, kauplused kui ka teenindusasutused. Parkimisprobleeme lahendab majaelanikele mõeldud kahekorruseline parkla.

Madala 16 korterelamus on kokku 88 ühe- kuni neljatoalist korterit. Projekti müügile on praegu samas piirkonnas suurim konkurent Sitsi õunaaed, kuhu ehitatakse nii vabal turul müüdavate korteritega kortermajad kui ka esimesed suured erasektori üürimajad.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806