16. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Citycon sõlmis lepingu viie kaupluse avamiseks

Foto: Andres Haabu
Rocca al Mare kaubanduskeskus allkirjastas LPP Estoniaga lepingu, mille tulemusena avatakse keskuses viis uut kauplust.

Juba novembri lõpus naaseb värskenduskuurilt külastajate lemmik Reserved, mis on varasemast 500 ruutmeetri võrra suurem ja kliendisõbralikum. Näiteks on seal invasõbralik proovikabiin, vahendas Citycon LPP Estonia plaane.

Lisaks Reservedile taasavatakse Rocca al Mares kaks noortele suunatud kauplust, milleks on novembri lõpus Cropp ning järgmisel kevadel House. Päris uute kauplustena tulevad novembri lõpust Rocca al Mare kauanduskeskusse Sinsay ja Mohito.

Rocca al Mare poolt lepingu allkirjastanud Cityconi Baltimaade äridirektor Mati Pops kommenteeris, et iga uuendus on samm parema kaubanduskeskuse poole.

LPP Estonia on jaekaubandusettevõte, mis arendab ja haldab Eestis rahvusvahelisi kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay. Emaettevõte LPP opereerib 20 riigis üle maailma, omades üle 1600 kaupluse ja andes tööd rohkem kui 20 000 inimesele Euroopas, Aasias ja Aafrikas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474