16. september 2017

Citycon sõlmis lepingu viie kaupluse avamiseks

Autor: Andres Haabu
Rocca al Mare kaubanduskeskus allkirjastas LPP Estoniaga lepingu, mille tulemusena avatakse keskuses viis uut kauplust.

Juba novembri lõpus naaseb värskenduskuurilt külastajate lemmik Reserved, mis on varasemast 500 ruutmeetri võrra suurem ja kliendisõbralikum. Näiteks on seal invasõbralik proovikabiin, vahendas Citycon LPP Estonia plaane.

Lisaks Reservedile taasavatakse Rocca al Mares kaks noortele suunatud kauplust, milleks on novembri lõpus Cropp ning järgmisel kevadel House. Päris uute kauplustena tulevad novembri lõpust Rocca al Mare kauanduskeskusse Sinsay ja Mohito.

Rocca al Mare poolt lepingu allkirjastanud Cityconi Baltimaade äridirektor Mati Pops kommenteeris, et iga uuendus on samm parema kaubanduskeskuse poole.

LPP Estonia on jaekaubandusettevõte, mis arendab ja haldab Eestis rahvusvahelisi kaubamärke Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay. Emaettevõte LPP opereerib 20 riigis üle maailma, omades üle 1600 kaupluse ja andes tööd rohkem kui 20 000 inimesele Euroopas, Aasias ja Aafrikas.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474