3. oktoober 2017

Kahtlustus kartelli&shykokkuleppes

Tarmo Kase
Autor: Äripäev
Ober-Hausi juht Tarmo Kase sai kinnisvarafirmade võimaliku kartellikokkuleppe kriminaalasjas kahtlustuse, kirjutab Äripäev.

Kas kahtlustatavate rida päädib vaid Kasega, ei ole teada. Kase ise teemat ei kommenteeri ega avalda ka oma advokaadi nime. Sama kidakeelsed püsivad konkurentsiamet ja riigiprokuratuur. Konkurentsiamet delegeeris vastamise prokuratuurile, kust kinnitati vaid, et kriminaalasi on aktiivses menetluses: käivad ülekuulamised ja kogutakse tõendeid.

Kui 11 Eesti suuremat kinnisvarabürood tänavu kevadel kv.ee-st lahkusid, alustas konkurentsiamet analüüsiga ja prokuratuur kriminaalasjaga karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb konkurentsi kahjustavat kokkulepet, otsust ja kooskõlastatud tegevust.

Kes on ülekuulamistel käinud ja mida nad praegu räägivad, loe Äripäevast.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474