Kahtlustus kartelli­kokkuleppes

Tarmo Kase
Tarmo Kase

Ober-Hausi juht Tarmo Kase sai kinnisvarafirmade võimaliku kartellikokkuleppe kriminaalasjas kahtlustuse, kirjutab Äripäev.

Kas kahtlustatavate rida päädib vaid Kasega, ei ole teada. Kase ise teemat ei kommenteeri ega avalda ka oma advokaadi nime. Sama kidakeelsed püsivad konkurentsiamet ja riigiprokuratuur. Konkurentsiamet delegeeris vastamise prokuratuurile, kust kinnitati vaid, et kriminaalasi on aktiivses menetluses: käivad ülekuulamised ja kogutakse tõendeid.

Kui 11 Eesti suuremat kinnisvarabürood tänavu kevadel kv.ee-st lahkusid, alustas konkurentsiamet analüüsiga ja prokuratuur kriminaalasjaga karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb konkurentsi kahjustavat kokkulepet, otsust ja kooskõlastatud tegevust.

Kes on ülekuulamistel käinud ja mida nad praegu räägivad, loe Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised