11. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi kerkib suur kaubakeskus

Pargi keskus Jõhvis
Foto: Pargi keskuse projektileht
Ida-Virumaal Jõhvis sai nurgakivi piirkonna suurim kaubandus- ja meelelahutushoone Pargi keskus, kuhu tulevad kaubanduskeskus, hotell, jäähall, basseinid ja erinevad meelelahutuskohad.

Jõhvis on oodatud pikka aega kesklinna rajatava suure kaubandus-, meelelahutus- ja spordikompleksi ehitust, edastas poliitik Martin Repinski. Kogu kompleksi ehitus kulgeb mitmes etapis. Keskusesse rajatakse neljakorruseline hotell ligikaudu saja kohaga, bassein koos kaheksa ujumisrajaga, vee- ja saunakeskus, NHLi standardi järgi ehitatud jäähall ning kahe korruse jagu jaekaubanduspindu, mis laiuvad umbes 28 000 ruutmeetril. Keskusesse on planeeritud ka kinokompleks ja terve Eesti ulatuses ainulaadne elektrooniline mägislaalomi imitaator.

Kogu Pargi keskuse kompleksi peale tekib 400 töökohta. Keskuse esimene etapp valmib arendaja Jõhvi Pargi Arenduse eestvõttel 2019. aastal.

Algse plaani kohaselt pidi keskus uksed avama juba 2017. aasta kevadel. Projektilehe andmetel on üürikokkulepped sõlmitud Maksimarketi, Jyski, Apollo, MyFitnessi jt tuntud kaubamärkide esindajatega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474